Om Holland Cooper

Jade startet Holland Cooper i 2008. Det har siden den gang blitt en merkevare for klassisk britisk arv og hestestil, synonymt med luksus, og ettertraktet for sin skreddersydde eleganse, og flytende tilnærming til å blande signatur landstil med utsøkt byskreddersøm.

Holland Cooper feirer Great British Excellence på sitt beste. Jade, uten formell opplæring, oppdaget et gap i markedet for stilige yttertøy på landet, og begynte å kutte alle designene sine for hånd. Fra et eller to plagg som ble prøvd ut i begynnelsen, administrerer Jade nå et super high-end luksuriøst skreddersyddsanlegg, med tusenvis av tweed- og ullplagg som fremdeles er skåret for hånd og laget på den tradisjonelle måten. Ansatte er noen av de beste skredderne, mønsterskjærerne, plaggeteknologene og maskinistene, som alle leverer de fineste, britiske produserte skreddersydde investeringsbitene som varer livet ut.

NB!

Nå skal det sises at denne siden er litt dyr, men kvalitet er kjent for å koste penger. Man bør også ha i bakhodet at man må betale toll på pakken. For å si ting på en annen måte: Hvis du kjøper en genser for £125.00 / NOK 1540.98, så må du betale en toll på noe rundt 804 kr. Dessverre. Hehe.

Min første genser!

Den aller første genseren jeg kjøpte var den som heter Heritage Knit Jumper (Houndstooth). Jeg kjøpte den i størrelse L, og den er faktisk utrolig varm og god å ha på seg. Jeg liker også veldig godt de gull knappene på armene og over skuldrene. Også er den jo veldig elegant!

Ønsker meg fler!

Jeg legger ikke noe skjul på at jeg kommer til å kjøpe flere av disse, til tross for den høye prisen. Jeg vil ha flere ting derifra, og når Daniel og jeg er i London neste gang, så håper jeg at vi kan stikke innom der og kjøpe mer klær så jeg slipper toll, haha!. Nå har jeg jo også snart bursdag ( i mars ), så jeg kommer nok til å ønske meg en genser til ifra Holland Cooper samlingen!. Under her kan dere se hvilke andre gensere jeg vil ha i samlingen min.

Min andre genser er snart på vei!

I kveld fikk jeg faktisk bestilt en ny genser til samlingen min! Jeg gleder meg så mye til jeg får den og får prøvd den på! Denne skal også være tynnere (tror jeg) enn den første jeg bestilte, også passer den både til en fest og hverdag. Gleder meg sjukt mye, og under ser dere den nye genseren!

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *