Gangen vi startet å male for noen få dager siden er snart ferdig!
Det eneste vi mangler nå er å bare male noen få flekker med høyglans maling.

Hva har vi gjort i gangen?

Veggene

Veggene i gangen var i hovedsak grønne, lyse grønne. Dette var etter tidligere eier og vi følte ikke den grønn fargen var våres stil. Planen våres er å fikse gangen ved å sparkle veggene flate, for nå er det tekstur i veggene, som vi ikke liker.

Taket

Vi gjorde også noe vi ikke har sett hos andre mennesker vi kjenner, nemlig det at vi malte taket i gangen svart. Ja, du leste riktig, i fargen svart. Når vi sier det til andre mennesker får vi som regel et litt rart blikk, men det ble faktisk ganske så kult skal jeg si dere! Og bedre ble det svarte taket med hvite vegger!. Og vet dere hva jeg tror blir enda bedre? Jo, nemlig når veggene i gangen er sparklet og malt hvite på nytt!. Jeg bare elsker glatte vegger uten tekstur!. Tidligere eier likte veldig godt tapet med tekstur, for vi må sparkle alle veggene i leiligheten for å få glatte vegger.

Interiør

Når det kommer til interiør har vi ikke gjort så stort. Gangen våres kommer til å bestå av fargene: svart, hvitt, grønt og gull. Det er de eneste fargene gangen våres skal ha, jeg vil ikke, og jeg kommer ikke til å godta andre farger (haha). Speilet vi har i gangen har vi malt svart. Det er egentlig et hvitt speil som er kjøpt fra ikea, men vi hadde litt svart maling igjen og derfor tenkte vi at speilet hadde gjort seg fint i svart siden veggene blir hvite.

Vi vurderte først svarte lister rundt dørene, men vi fant ut til slutt at det hadde blitt litt rart, så jeg er glad vi ikke gjennomførte det. Nå gleder jeg meg til å få settet inn litt møbler og få den så ferdig som mulig før vi skal starte å sparkle den en eller annen gang i løpet av 2 år. For det skal ikke ta mange år før den blir fikset på skal jeg si dere! Jeg klør i fingrene helt frem til jeg står midt oppi det, haha.

PS: Døra på første bildet i innlegget her har fått flere strøk. Det dere ser på bildet var nok bare det første eller andre strøket jeg hadde tatt. Jeg gjør da ting ordentlig, haha!

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *