Vi er godt i gang med oppussing del 2 i leiligheten våres. I den anledning tenkte jeg å skrive litt om hvilke farger vi har brukt her i leiligheten, sånn hvis dere skulle lure, eller hvis oppussingen våres skulle vært av interesse. Derfor tenkte jeg at dette innlegget rett og slett kunne handle om fargene vi har valgt i leiligheten og eventuelt bakgrunnen for valget.

DECO BLUE
4477

Vi har brukt Deco Blue i nesten hele leiligheten våres. Dette er en farge vi virkelig elsker og den er enda bedre om kvelden med telys som skinner og lager en fin stemning. Hittil har vi brukt farge i stua, kjøkkenet og kontoret vårt.

STÅL
5839

Isteden for å bytte gulv, valgte vi heller å male gulvet på soverommet og kontoret vårt med fargen stål. Denne fargen er lys og fin og kler vargene vi har valgt her i leiligheten våres.

Høyglans hvit
SZ299

Denne høyglans malingen brukte vi på kjøkkenskapene våres da disse var furufarget. Vi valgte dette som en midlertidlig løsning frem til vi skal bytte hele kjøkkenet. Samtidig brukte vi den på to av veggene i gangen også.

Matt hvit
SV369

Denne fargen brukte vi på to av veggene i gangen. Så vi har faktisk to vegger som er høyglans hvit og to vegger som er matt hvit i gangen våres. Vi malte også utgangdøra våres med denne matte fargen.

Svart matt
0099

Denne fargen brukte vi på soverommet vårt. Vi valgte å gå for et helt mørkt rom og vi elsker hvordan soverommet har blitt! I tillegg malte vi taket i gangen i denne fargen også.

Sort
5738

Denne sort fargen fikk ikke leve hos oss så lenge da vi malte flisene på kjøkkenet med denne fargen, men da vi malte kjøkkenet hvitt syns jeg denne ble for mørk igjen og vi malte derfor over denne fargen.

Grå lilla
3231/S4502-R

Denne fargen var den vi brukte til å male over den sorte fargene vi brukte på flisene på kjøkkenet da vi malte kjøkkenet hvitt. Denne fargen har vi ikke gjort noe mer med enda og sitter derfor enda på flisene.

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *